Bemutatkozunk

Kezdetben csak riasztó-, és kamerás megfigyelőrendszereket telepítettünk, főként magánszemélyek számára.

Később - a növekvő igények kiszolgálása érdekében - elkezdtük a tűzjelző és a beléptető rendszerek kiépítését is. Ahogy munkáink száma egyre nőtt és megrendelőink köre szélesedett, úgy egyre inkább szükség volt komplett gyengeáramú kivitelezések elvégzésére valamint növekvő igény mutatkozott az antenna, a telefon, a hangosítás valamint a strukturált hálózatok létrehozására is. Dolgozói létszámunk és szakmai tudásunk bővítésének köszönhetően ma már ezen feladatok elvégzése sem okoz problémát.

 

Épületautomatizálás

Mivel manapság az épületautomatizálás forradalmát éljük, a biztonságtechnikai rendszerek kiépítése mellett elkezdtük az intelligens házak, okos lakások, és épületek telepítését is.

 

Ne gondolja, hogy mindez csak a kiváltságosok kényelmét szolgálja! Ma már ugyanúgy, ahogy az okostelefonok, az intelligens házak és lakások is karnyújtásnyira vannak és csak arra várnak, hogy szolgálhassák az Ön kényelmét.

Az intelligens épületek és a biztonságtechnikai rendszereink (riasztó- kamerás megfigyelő, tűzjelző valamint beléptető rendszerek) kiépítésekor minden esetben az Ön igényeit és egyedi elképzeléseit valamint a legmagasabb biztonsági követelményeket tartjuk szem előtt.

Merre dolgozunk?

Tevékenységünket fő vagy alvállalkozóként az ország egész területén végezzük. Vállaljuk komplett projektek lebonyolítását a tervezéstől a kivitelezésig, valamint karbantartási és javítási feladatok elvégzését is.

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.