Riasztórendszerek

A legtöbben hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy egy betörés vagy rablás csak másokkal történhet meg, velünk nem. Sajnos ez nem így van.

RIASZTÓRENDSZEREK

 

Magyarországon minden 12. percben betörnek valahová.

Ma már a riasztórendszerek telepítése nem feltétlenül kerül több százezer forintba, egy alaprendszert akár egy hűtő áráért be lehet szereltetni és ezzel sok bosszúságtól, anyagi kártól megóvhatja magát.

Riasztorendszerek2

Gondoljon bele, mekkora értékek vannak Önnél!

A betörők mindent visznek, amit találnak, attól függően mennyi idejük van a rablásra: ékszerek, készpénz, TV, házimozi rendszer, számítógép, okostelefon, szeretett tárgyak, festmények, kerékpárok, kerti gépek stb.

 

Hallottunk már olyan esetről is, amikor még a bizsukat is elvitték. De szellemi értékek eltulajdonítása esetén is felbecsülhetetlen károkról beszélhetünk (pl. családi fotók, üzleti terv, ügyfelek adatai, tervrajzok). A betörőket minden érdekli, amiből később pénzt tudnak csinálni.

Riasztorendszerek3

Az Ön igényei az elsők!

Ingyenes, személyes helyszíni felmérésünk során Önnel együtt dolgozzuk ki ingatlanára a leghatékonyabb biztonsági rendszert. Különböző csomagajánlataink közül választhat, és eldöntheti, vezetékes vagy vezeték nélküli riasztórendszert szeretne-e beszereltetni.

 

Kollégáink szakmai tapasztalatának köszönhetően a riasztórendszereket gyorsan és precízen szerelik be és ügyelnek a tisztaságra is.

Tervezzen előre, előzze meg a bajt velünk!

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Hívja a 06-20-937-6306-os telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@prim-szolg.hu e-mail címre.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.