Vendéglátó- és szálláshelyek

Az épületautomatizálási rendszerek nem ismeretlenek ezeken a területeken. Manapság természetes, hogy az éttermek és szállodák riasztóval, kamerával, tűzjelzővel, beléptető rendszerrel felszereltek, hogy a világítás-vezérlés bonyolultabb megoldásokra is képes.

VENDÉGLÁTÓ- ÉS SZÁLLÁSHELYEK

 

Viszont ezek a rendszerek egymástól függetlenül, nem összehangolva működnek, így nem spórolnak se energiát, se pénzt a vállalkozásának, ráadásul működtetésük sokszor bonyolult, ezért igazán hatékonynak és kényelmesnek sem nevezhető.

Egy mai modern épületautomatizálási rendszer segítségével, Ön olyan egyedi, komfortos hangulatot tud teremteni, ahol a vendégek igazán jól érzik magukat, és nagyobb fogyasztásukkal, jó véleményükkel, ajánlásukkal hálálják meg az Ön erőfeszítéseit.

Uzletek2

Modern kényelem

Mert olyan helyen jó kikapcsolódni, ahol a napszaknak megfelelő kellemes zene szól, ahol a világításvezérlési megoldások pillanatok alatt képesek követni az adott hangulatot, ahol a kényelem szintje olyan magas, hogy a luxus érzetét kelti…

Vendeglato3

Kellemes munkahely

Ahol pedig jók a munkakörülmények, ott a dolgozók is sokkal lelkesebbek, lojálisabbak a céggel és készségesebbek a vendégekkel s ez szintén a profitabilitást növeli.

Az intelligens rendszert irányító központi vezérlőegység képes a fűtés/hűtést, a világítást, az audio és vizuális és a biztonságtechnikai rendszereket (riasztó, tűzjelző, kamerák, beléptetők), a szaunát, a wellnes részleget, az öntöző rendszert összehangoltan, különböző előre beállított logikai sorrendnek megfelelően automatikusan működtetni.

Mivel ezek az információk a központi vezérlő egységben elraktározódnak, pontosan nyomon követhető és naplózható az épület energiafogyasztása. Könnyen kezelhető applikáció segítségével elemzéseket készíthet, így optimalizálhatja a fenntartási költségeket és növelheti a profitot.

Épületautomatizálás után Ön biztos lehet abban, hogy vendéglátóhelye a nap 24 órájában költséghatékonyan, energiatakarékosan és biztonságosan működik. Ráadásul a legmodernebb technikák és fejlesztések felhasználásával, a maximális kényelmet biztosítva.

Az intelligens rendszerét távolról is elérheti, így bárhol ellenőrizheti vagy irányíthatja vállalkozását.

 

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Hívja a 06-20-937-6306-os telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@prim-szolg.hu e-mail címre.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.