Miért előnyös?

Egy intelligens ház számos hasznos lehetőséggel teheti egyszerűbbé az életünket, mi most csak 5 dolgot emeltünk ki példának, amelyből láthatja, mire is képes egy okos otthon.

MIÉRT ELŐNYÖS?

 

 

1. Otthonról távozóban egyetlen gomb megnyomására bekapcsol a biztonsági rendszer, ezzel egyidejűleg lemennek a redőnyök, lekapcsol a világítás, és kikapcsolnak azok a konnektorok, amelyekre nincs szükség (csak, hogy véletlenül se maradjon bekapcsolva a vasaló vagy a tévé). A fűtés is takarékos üzemmódra kapcsol.

2. Amennyiben otthonunk intelligens, nyaralás közben felszabadultan pihenhetünk, nem kell aggódnunk többé amiatt, hogy bekapcsolva maradt-e valamelyik lámpa, vagy a klíma. Egy okostelefonnal távolról is ránézhetünk otthonunkra, és pillanatok alatt, egyszerűen ki-, vagy éppen bekapcsolhatjuk a szükséges dolgokat. 

3. Amikor a gyermekünk hazaér az iskolából, a biztonsági rendszer kikapcsol, és küld egy SMS-t. Igény szerint az is beprogramozható, hogy a házban csak ott legyen áram, ahol erre a gyermeknek szüksége lehet, minden egyéb helyiség áramtalanítva marad mindaddig, amíg a szülő haza nem érkezik.

4. Délutáni haza érkezéskor csak egy gombnyomás, és máris nyílik a garázskapu – manapság ez már nem szokatlan. Az már azonban nem általános, hogy a garázskapu nyitásával párhuzamosan kikapcsol a riasztó, bekapcsol a világítás a garázsban, elindul a kedvenc rádió csatorna, és mire a házba lépünk a kávéfőző megfőzi a friss kávét.

5. Egy okos otthonban nem egyszerűen a villanyt kapcsoljuk fel, hanem az egyedi beállításoknak köszönhetően mindig a megfelelő hangulatot tudjuk megteremteni. Gondoljon csak bele, mely helyiségekben, mely világításokat szokott felkapcsolni például felkelés után, mikor hazaér a munkából vagy tévénézés közben? Ezeket a hangulatokat egy gombnyomásra tudjuk előidézni, ráadásul energiát és pénzt spórolva.

 • Biztonság

  Biztonság

  Előfordult már Önnel, hogy otthonától távol jutott eszébe, égve hagyta-e a lámpákat, lekapcsolta-e a vasalót, kihúzta-e a kávéfőzőt?

   

   

  Bővebben

 • Energiamegtakarítás

  Energiamegtakarítás

  Intelligens, biztonságos és még energiatakarékos is? Igen!

   

   

  Bővebben

 • Bevonható eszközök

  Bevonható eszközök

  Milyen berendezéseket és rendszereket lehet az épületautomatizálás keretén belül egy komplett, intelligens egységgé szervezni?

   

   

  Bővebben

 

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Hívja a 06-20-937-6306-os telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@prim-szolg.hu e-mail címre.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.