Épít? Felújít?

Most szeretne házat építeni? Lakását újítja fel éppen? Használja ki a modern technika nyújtotta lehetőségeket és éljen Ön is intelligens házban!

ÉPÍT? FELÚJÍT?

 

Manapság egy épülő ház alapvető tartozékai, a kaputelefon, az automata garázskapu, tűzérzékelők, riasztórendszer, energiatakarékos kazán, távirányítható redőnyök, házimozi rendszer, hangulatvilágítás, öntöző rendszer stb…

Hogy mindezek valóban az Ön kényelmét szolgálják, az intelligens ház vagy más néven smart home rendszer a fent említett eszközöket egy komplett, logikai feladatokat teljesítő, interaktív kiszolgáló rendszerré változtatja. Épülete automatizálttá váilk. Ennek köszönhetően, akár egy gombnyomásra vagy anélkül (előre beprogramozva) teljesíti az Ön parancsait. Mindehhez nincs szükség ahhoz, hogy otthon tartózkodjon, mert az intelligens rendszer távolról is könnyedén irányítható, ellenőrizhető és átprogramozható.

Épülő ház esetén már a tervezés korai fázisában megalapozható az intelligens otthon, maximálisan a tulajdonosok igényeire szabva.

Felújít? Modernizál?

Felújít? Modernizál?

Ne gondolja azt, hogy intelligens házat csak építeni lehet! A rádiófrekvencián kommunikáló eszközök segítségével meglévő házát, lakását is okossá lehet tenni: bontási munkálatok, por és zaj nélkül. Ezek a miniatürizált eszközök a legtöbb elektromos eszközzel képesek kommunikálni, így könnyen és gyorsan kialakítható egy minden igényt kielégítő okos otthon.

A már lakott lakások esetében, ahol felújítás nincs betervezve, az első lépés egy helyszíni felmérés, mikor is kollégánk tanulmányozza a lehetőségeket és felméri az igényeket. Ezek után Önnel közösen tervezi meg a személyre szabott intelligens rendszert.

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Hívja a 06-20-937-6306-os telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@prim-szolg.hu e-mail címre.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.