Építtet? Felújítana?

Tudta, hogy a mai építtetők fele, legyenek akár ifjú párok vagy befektetők, újonnan épült ingatlanukat már intelligens épületként szeretnék felépíttetni?

ÉPÍTTET? FELÚJÍTANA?

 

Ez nem luxus, hanem maga a jövő. A jövő, amely, kényelmes, biztonságos és energiatakarékos.

Manapság egy épülő ingatlan alapvető tartozékai, a kaputelefon, a beléptető rendszer, a tűzjelzők, a riasztórendszer, az energiatakarékos kazán, a távirányítható redőnyök, zsalúziák, a hangulatvilágítás, az öntöző rendszer stb…

épít

Csak egy gombnyomás

Hogy mindezek valóban az ott élők és dolgozók kényelmét szolgálják, az épületautomatizálás vagy más néven smart building rendszer a fent említett eszközöket egy komplett, logikai feladatokat teljesítő, interaktív kiszolgáló rendszerré változtatja. Épülete szinte élővé váilk. Ennek köszönhetően, akár egy gombnyomásra vagy anélkül (előre beprogramozva) teljesíti az Ön kéréseit, előzetesen felállított szabályait.

Épülő ingatlan esetén már a tervezés korai fázisában megalapozható a smart building rendszer, maximálisan az építtetők igényeire szabva.

Így Ön egy olyan modern épületet hozhat létre, ahol a benne lakók, dolgozók a legmodernebb körülmények között élhetik mindennapjaikat.

Epittet2

Felújíttatná épületét? Meglévő ingatlanát szeretné modernizálni?

Intelligens épületet nem csak építtetni lehet. Vezetékes vagy rádiófrekvencián kommunikáló eszközök segítségével meglévő irodáját, üzletét, vendéglátó egységét, szálláshelyét vagy gyárát is automatizálni lehet: akár bontási munkálatok, por és zaj nélkül. A rádiófrekvenciás miniatürizált eszközök a legtöbb elektromos eszközzel képesek kommunikálni, így könnyen és gyorsan kialakítható egy minden igényt kielégítő intelligens épület.

A már meglévő épületek esetében is az első lépés egy helyszíni felmérés, amikor kollégánk Önnel együtt tanulmányozza a lehetőségeket és felméri az igényeket. Ezek után tervezi meg a személyre szabott intelligens rendszert.

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Hívja a 06-20-937-6306-os telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@prim-szolg.hu e-mail címre.


A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.