Üzletek, áruházak

Talán a kereskedelemi ágazatban váltak először ismertté az olyan rendszerek, amelyek a mai épületautomatizálás elemeit képezik. Manapság természetes, hogy az üzletek és plázák riasztóval, kamerával, tűzjelzővel, beléptető rendszerrel felszereltek, hogy a világítás-vezérlés bonyolultabb megoldásokra is képes.

ÜZLETEK, ÁRUHÁZAK

 

Ezek a rendszerek egymástól függetlenül, nem összehangolva működnek, így nem spórolnak se energiát, se pénzt a vállalkozásának, ráadásul működtetésük sokszor bonyolult, ezért igazán hatékonynak és kényelmesnek sem nevezhető.

Üzletek

Kellemes hangulat

Egy mai modern épületautomatizálási rendszer segítségével, Ön olyan egyedi, komfortos hangulatot tud teremteni üzletében, ahol a vásárlók igazán jól érzik magukat, és vásárlásaikkal hálálják meg az Ön erőfeszítéseit.

Uzletek2

Új vásárlói élmény

Mert olyan helyen jó vásárolni, ahol a napszaknak megfelelő kellemes zene szól, ahol a világításvezérlési megoldások pillanatok alatt képesek követni az aktuális akciók és kihelyezések változásait, ahol a próbafülkében a ruha tényleg úgy áll, ahogy a próbababán, mert nem torzítja el a látványt a rossz megvilágítás, ahol az üvegbúra mögött tárolt sütemény még ínycsiklandóbbá válik…

 

Ahol pedig jók a munkakörülmények, ott a dolgozók is sokkal lelkesebbek, lojálisabbak a céggel és készségesebbek a vásárlókkal s ez szintén a profitabilitást növeli.

Az intelligens rendszert irányító központi vezérlőegység képes a fűtés/hűtést, a világítást, az audio és vizuális valamint a biztonságtechnikai rendszereket (riasztó, tűzjelző, kamerák, beléptetők) összehangoltan, különböző előre beállított logikai sorrendnek megfelelően automatikusan működtetni.

Mivel ezek az információk a központi vezérlő egységben elraktározódnak, pontosan nyomon követhető és naplózható az épület energiafogyasztása. Könnyen kezelhető applikáció segítségével elemzéseket készíthet, így optimalizálhatja a fenntartási költségeket és növelheti a profitot.

Épületautomatizálás után Ön biztos lehet abban, hogy üzlete/áruháza a nap 24 órájában költséghatékonyan, energiatakarékosan és biztonságosan működik. Ráadásul a legmodernebb technikák és fejlesztések felhasználásával, a maximális kényelmet biztosítva.

Az intelligens rendszerét távolról is elérheti, így bárhol ellenőrizheti vagy irányíthatja üzletét.

 

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Hívja a 06-20-937-6306-os telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@prim-szolg.hu e-mail címre.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.