Biztonságtechnika

Cégünk több évtizedes tapasztalattal telepítünk riasztó- kamerás megfigyelő, tűzjelző valamint beléptetőrendszereket és kaputelefonokat és az ország egész területén.

BIZTONSÁGTECHNIKAI RENDSZEREK

 

 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinknek megbízható, minőségi és könnyen kezelhető eszközöket kínáljunk. Mindemellett fontos számunkra, hogy munkánkat esztétikusan és tisztán végezzük.

Helyszíni felméréseink során minden igényét és kívánságát igyekszünk szem előtt tartani és egy olyan egyedi, személyre szabott ajánlatot készíteni, amely praktikus (csak annyi eszközt építünk be, ami tényleg szükséges) és az Ön hosszú távú megelégedettségét szolgálja.

riasztók

Riasztórendszerek

Biztos Önnek is van olyan ismerőse, akihez már betörtek vagy kirabolták. Ügyfeleink több mint 70%-a betörés után fordul hozzánk. Ön ne legyen köztük, előzze meg a bajt velünk!

Bővebben

Kamera

Kamerás megfigyelőrendszerek

Ha biztonságát még inkább növelni szeretné, ajánlatos kamerás megfigyelőrendszerrel bővíteni riasztórendszerét.

Bővebben

Tűzjelző rendszerek

Tűzjelző rendszerek

Sokszor el sem tudjuk képzelni, mekkora anyagi károkat okozhat egy tűzhelyen felejtett kis olaj vagy egy eldobott cigi csikk.

Bővebben

Beléptetőrendszerek, kaputelefonok

Beléptetőrendszerek, kaputelefonok

Ki az, aki kopogtat az ajtón? Ki akar bejönni a vállalkozásom területére? Ma már természetes igény, hogy látni akarjuk, ki az, aki be szeretne jutni hozzánk.

Bővebben

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.