Irodák, irodaépületek

Irodája intelligenssé tételével a helységek önműködővé válnak. Egy előre beprogramozott logikai sorrend szerint működve spórol pénzt, energiát, mindemellett az elektromos eszközöket és még a fűtést/hűtést is úgy irányítja, hogy az a dolgozók számára kellemes környezetet teremtsen..

IRODÁK, IRODAÉPÜLETEK

 

Mivel a dolgozók az irodát és az irodahelységet munkahelyüknek és nem saját, megóvandó területüknek tekintik, sajnos nem ritka az égve felejtett villanyok, a vízpazarlás, a fűtési időszakban az ablakok nyitogatása, nyáron a klíma gazdaságtalan üzemeltetése, a bekapcsolva hagyott számítógépek stb.

Uzletek2

Nincs jelen vagy nem állandóan tartózkodik a helyszínen?

Egy intelligens épületben az elektromos eszközökről érkező információk a központi vezérlő egységben raktározódnak, ezért pontosan nyomon követhető és naplózható az iroda energiafogyasztása. Könnyen kezelhető applikáció segítségével elemzéseket készíthet, így optimalizálhatja a fenntartási költségeket.


A biztonságtechnikai rendszerek is az épületautomatizálási folyamat részét képezik, ezért munkatársai és irodája is nagyobb biztonságban vannak. 

Épületautomatizálás után Ön biztos lehet abban, hogy irodája, irodaépülete a nap 24 órájában költséghatékonyan, energiatakarékosan és biztonságosan működik. Ráadásul a legmodernebb technikák és fejlesztések felhasználásával, a maximális kényelmet biztosítva.

Az intelligens rendszerét távolról is elérheti, így bárhol ellenőrizheti vagy irányíthatja vállalkozását.


 

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Hívja a 06-20-937-6306-os telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@prim-szolg.hu e-mail címre.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.