Intelligens ház

A mai építtetők fele, legyenek akár ifjú párok vagy befektetők, újonnan épült házukat már okos otthonként szeretnék felépíttetni. Miért?

Az intelligens épületek ugyanazokat a funkciókat (világításvezérlés, hőmérséklet-vezérlés, audio-video eszközök vezérlése, riasztó, öntözőrendszer, kaputelefon stb.) képesek ellátni, mint egy hagyományos épület, csakhogy az okos épületek esetében ezek között logikai kapcsolatok hozhatók létre, az épület és különböző rendszerei automatizálttá válnak, mondhatnánk, hogy önálló életre kell és interaktív lesz, de szigorúan a mi előzetes beállításaink szerint fog működni. Így egy gombnyomással vagy anélkül (előre beprogramozva) több eszköz is a kényelmünket és a biztonságunkat szolgálja.

Ez nem luxus, hanem maga a jövő. A jövő, amely kényelmes, biztonságos és energiatakarékos.

Az intelligens rendszerét távolról (számítógépről, tabletről, okostelefonról) is elérheti, így bárhol ellenőrizheti vagy irányíthatja épületét.

Épületautomatizálás után Ön biztos lehet abban, hogy ingatlana a nap 24 órájában költséghatékonyan, energiatakarékosan és biztonságosan működik. Ráadásul a legmodernebb technikák és fejlesztések felhasználásával, a maximális kényelmet biztosítva.

Miért előnyös?

Miért előnyös

Egy intelligens ház számos hasznos lehetőséggel teheti egyszerűbbé az életünket, mi most csak 5 dolgot emeltünk ki példának, amelyből láthatja, mire is képes egy okos otthon.

Bővebben

Legyen okos

Legyen okos lakása!

Ha Ön lakóparkban vagy társasházban él, akkor még egyszerűbb helyzetben van otthonának intelligenssé alakításakor. Hogy miért?

Bővebben

Épít

Épít? Felújít?

Most szeretne házat építeni? Lakását újítja fel éppen? Használja ki a modern technika nyújtotta lehetőségeket és éljen Ön is intelligens házban!

Bővebben


 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.