Épületautomatizálás

Ha Önnek vállalkozása van, érthető, hogy mindent elkövet a költséghatékonyság érdekében. Az épületautomatizálás remek lehetőség a költségek csökkentésére.

ÉPÜLETAUTOMATIZÁLÁS

 

Hogyan profitálhat az intelligens épületből?

Ha Önnek vállalkozása van, érthető, hogy mindent elkövet a költséghatékonyság érdekében. Az épületautomatizálás remek lehetőség a költségek csökkentésére, a biztonság maximalizálására valamint a vevők és munkatársak kényelmének, komfortérzetének növelésére.

Ez nem luxus, hanem maga a jövő.

A jövő, amely kényelmes, biztonságos és energiatakarékos.

Iroda

Épületautomatizálás során az ingatlanban található összes elektromos berendezés egy komplett egységgé alakítva, központilag vezérelve működik. Ezáltal a berendezések között logikai kapcsolatok alakíthatók ki, az épület „életre kel”, interaktív módon irányítható, előre beprogramozható, ennek köszönhetően a lehető leggazdaságosabban használja fel a rendelkezésre álló energiákat: a gázt, a villamos áramot, a vizet, a távhőt, de a saját magunk által előállított energiával (napenergia, szélenergia) is tud még hatékonyabban gazdálkodni. Az egész rendszer működhet akár egy gombnyomásra is, távolról, okostelefonról, tabletről, számítógépről könnyedén irányítható.


Hogyan működik

Hogyan működik?

Szeretné ingatlanát egy gombnyomással irányítani? Megmutatjuk, milyen egyszerű.

Bővebben

Építtet

Épített? Felújítana?

Használja ki a modern technika nyújtotta lehetőségeket és építessen egy olyan épületet, amely maximálisan a cég érdekeit tartja szem előtt!

Bővebben

Üzlet

Üzletek, áruházak

Szeretne egy olyan üzletet, ahol a vásárlás egy igazi élmény? Ahol az eladók egy gombnyomással tudják változtatni az üzletben uralkodó hangulatot?

Bővebben

Vendéglátó

Vendéglátó- és szálláshelyek

Tegye még komfortosabbá szolgáltatásait az épületautomatizálás segítségével!

Bővebben

Irodák

Irodák, irodaépületek

Ha Ön irodákat üzemeltet vagy vállalkozásának saját irodája, irodaépülete van, egy modern épületautomatizálási rendszerrel költséghatékonyabbá és komfortosabbá teheti azokat.

Bővebben

Társasházak

Társasházak, lakóparkok

A modern épületautomatizálásnak köszönhetően bármely társasház (műemlék jellegű, panel vagy lakópark) intelligenssé tehető. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Bővebben

Gyárak

Gyárak, raktárcsarnokok

Szeretné integráltan működtetni épületében a biztonságtechnikai rendszereket, a fűtést/hűtést és a világítást? Olvassa el, hogyan teheti meg mindezt akár egy gombnyomásra.

Bővebben

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.