Biztonság

Előfordult már Önnel, hogy otthonától távol jutott eszébe, égve hagyta-e a lámpákat, lekapcsolta-e a vasalót, kihúzta-e a kávéfőzőt?

BIZTONSÁG

 

Biztonsag 2

Távoli elérés

Ha intelligens házzal rendelkezik, okostelefonjáról, számítógépéről vagy tabletjéről távolról is ellenőrizheti és szükség esetén le is kapcsolhatja a rendszerbe kötött elektromos eszközöket.

Valamint távolról láthatja azt is, kik érkeznek és csengetnek be otthonába, hiszen a kamerával ellátott kaputelefon képes a videót az Ön zsebében lévő eszközökre továbbítani.

Nem kell tovább azon aggódnia munkahelyén vagy egy nyaralás során, hogy otthonában minden rendben van-e. Ha az intelligens rendszer mozgást érzékel a háza körül vagy a lakásban, azonnal értesíti Önt telefonján és ezzel egyidejűleg természetesen a riasztó is megszólal. Az otthonába telepített kamerák képeit nyomon követheti, akár beszélgetést is kezdeményezhet a betolakodóval, akit az intelligens ház villódzó fényekkel, leeresztett redőnyökkel, hangos zenével zavar meg.

Biztonsag 3

Jelenlét szimuláció

Az úgynevezett jelenlét szimuláció segítségével olyan hatást kelthetünk, mintha otthon lennénk. Nyaralásunk, napközbeni távollétünk során igen hasznos funkció lehet, hiszen a legtöbb betörést olyan időszakokban követik el, amikor a ház tulajdonosai nincsenek otthon.

 

Csőtörés vagy tűz esetén az intelligens rendszer szintén azonnal fény és hangjelzéssel riasztja az otthon lévőket

vagy üzenetben értesíti a távollévő tulajdonosokat és a távfelügyeletet.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.